Delovanje in pristojnosti Uprave

Člani Uprave so bili 31. 12. 2011 pristojni za naslednja področja:

Predsednik Uprave Matjaž Rakovec vodi in usmerja delo Uprave ter delovanje štabnih služb (Kabinet Uprave, Pravna pisarna, Služba notranje revizije, Služba za upravljanje s tveganji, Služba za marketing). Odgovoren je za področja Trženje osebnih zavarovanj, Osebna zavarovanja, Informatika, Poslovni procesi in organizacija, Enotna zaledna podpora poslovanja in Upravljanje s človeškimi viri ter za službe področja Razvoj in aktuariat osebnih zavarovanj, Projektna pisarna in Bančno zavarovalništvo.

Član Uprave Andrej Slapar je odgovoren za področja Trženje premoženjskih zavarovanj, Prevzem rizikov in razvoj produktov premoženjskih zavarovanj ter Škode premoženjskih zavarovanj, za službi področij Razvoj in aktuariat premoženjskih zavarovanj, Enota za odnose s strankami in za štabno službo Preprečevanje, odkrivanje in raziskovanje prevar.

Član Uprave Igor Stebernak je odgovoren za področja Računovodstvo, Finance in Upravljanje odvisnih družb, štabno službo Strateško načrtovanje in kontroling ter službo področja Pravna pisarna za odvisne družbe.

Članica Uprave Marica Makoter kot delavska direktorica zastopa interese delavcev skladno z Zakonom o sodelovanju delavcev pri upravljanju.

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.