Poslanstvo, vrednote in vizija Skupine Triglav

Poslanstvo

Ustvarjamo varnejšo prihodnost.

Vrednote

Družbe v Skupini Triglav povezujejo tri skupne vrednote, ki jih vsakodnevno uresničujemo v medsebojnih odnosih in odnosih z okoljem.

Strokovnost

Poslovne cilje uresničujemo na podlagi strokovnosti finančnih storitev, ki temeljijo na visoki strokovni usposobljenosti zaposlenih. Smo nosilci strokovnega razvoja finančnih storitev v okolju.

Varnost

Z učinkovitim obvladovanjem tveganj zagotavljamo varnost poslovanja. Naši finančni proizvodi in storitve so kakovostni in povečujejo finančno varnost naših strank.

Družbena odgovornost

Trajnostni razvoj Skupine Triglav (usklajevanje odnosov z ljudmi, okoljske zavesti in donosnosti) temelji na družbeni odgovornosti, s katero uveljavljamo ekonomsko, zakonsko, etično in filantropsko odgovornost.

Vizija

Poslujemo dobičkonosno in varno. Dobičkonosnost kapitala (ROE) presega 12 odstotkov. Vir dobičkonosne rasti so visoko konkurenčne in kakovostne storitve, učinkovito obvladovanje tveganj ter finančna stabilnost Skupine Triglav, s katero bomo ohranjali bonitetno oceno »A« priznane bonitetne agencije. Članice skupine dosegajo višjo stopnjo ugleda kot njihovi tekmeci. Prepoznavne so po celovitih zavarovalno-finančnih storitvah, ki jih ponujamo po sodobnih prodajnih poteh. Z urejenim in učinkovitim sistemom vodenja Skupine sledimo načelom sodobne organiziranosti vseh področij poslovanja. Vir našega trajnostnega razvoja so zavzeti in visoko strokovni

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.