Sprememba drugih zavarovalno-tehničnih rezervacij in ostalo

Sprememba drugih zavarovalno-tehničnih rezervacij je dosegla -2,9 milijona evrov zaradi znižanja matematične rezervacije, kar je predvsem posledica večjega števila doživetij zaradi staranja portfelja življenjskih zavarovanj, odkupov in predujmov ter znižanja rezervacij za neiztekle nevarnosti zaradi boljših zavarovalno-tehničnih rezultatov po posameznih zavarovalnih vrstah.

Sprememba zavarovalno-tehničnih rezervacij zavarovancev, ki prevzemajo naložbeno tveganje, je znašala -11,4 milijona evrov zaradi znižanja vrednosti enot premoženja. Znesek odhodkov za bonuse in popuste je bil 6,5 milijona evrov (indeks 113).

Drugi zavarovalni prihodki Skupine Triglav so bili za 18 odstotkov višji in so dosegli 26,4 milijona evrov, drugi prihodki pa so znašali 57,2 milijona evrov (indeks 93). Drugih zavarovalnih odhodkov je bilo za 56,0 milijonov evrov (indeks 91), drugih odhodkov pa za 61,3 milijona evrov (indeks 72).

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.