Jugovzhodna Evropa

Poslujemo na osmih trgih v sedmih državah: v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Črni gori, na Češkem, v Srbiji in Makedoniji. Po obdobju širitve poslovanja zunaj meja Republike Slovenije smo v fazi notranje krepitve in povezovanja Skupine Triglav.

Poslovna politika zunaj Slovenije je prednostno usmerjena v poenotenje in prilagoditev poslovnih procesov odvisnih zavarovalnic v tujini procesom v Zavarovalnici Triglav, d.d., ter na prenos pridobljenega znanja in izkušenj na odvisne zavarovalnice v tujini na strokovno- zavarovalniškem področju, na področjih trženja, informacijske tehnologije in finančno-računovodskem področju. Ob tem so naši cilji še naslednji:

  • pozavarovanje rizikov, ki presegajo izravnalne okvire družb v tujini prek Pozavarovalnice Triglav Re, skladno z lokalno zakonodajo,
  • izkoriščanje konkurenčnih prednosti na tujih trgih,
  • izkoriščanje prisotnosti na hitro rastočih trgih kot vir rasti poslovanja zavarovalniške Skupine Triglav,
  • sledenje slovenskim podjetjem v tujini z zavarovalniškimi storitvami,
  • zagotavljanje dolgoročnega donosa na vložena sredstva,
  • doseganje večje produktivnosti iz ekonomije obsega in sinergijskih učinkov.
 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.