Sistem vodenja kakovosti ISO 9001 v Skupini Triglav

V Zavarovalnici Triglav, d.d., smo mednarodni standard vodenja kakovosti ISO 9001 pridobili v letu 2000, vsakoletno zunanjo presojo standarda pa izvajajo vodilni presojevalci certifikacijske institucije SIQ - Slovenskega instituta za kakovost in meroslovje. V Skupini Triglav imata certifikat kakovosti poslovanja po standardu ISO 9001 od leta 2001 še zavarovalnica Lovćen Osiguranje, a.d., Podgorica in od leta 2009 tudi Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d.

V letu 2011 so potekale dobro utečene aktivnosti, s katerimi lastniki procesov spremljajo njihovo uspešnost in učinkovitost s kazalniki poslovanja za vsak poslovni proces, z usklajenimi kazalniki za upravljanje tveganj in s kazalniki poslovanja organizacije KPI. Rezultate poslovnih področij je redno obravnavala Uprava, ki sprejema predlagane ukrepe izboljšav.

Nadaljevali smo uvajanje sistema upravljanja varovanja informacij po mednarodnem standardu ISO 27001 in sistema neprekinjenega poslovanja. V Zavarovalnici Triglav, d.d., ju združujemo s sistemom vodenja kakovosti ISO 9001 v enoten sistem vodenja procesov.

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.