Politika sponzorstev in donacij

Konec leta 2011 smo sprejeli Sponzorsko strategijo. Sponzorski odnos sicer razumemo kot partnerstvo, ki prinaša koristi sponzorirancu, sponzorju in družbi v celoti. S sponzorskimi partnerstvi razvijamo korporativno prostovoljstvo in spodbujamo projekte, ki vključujejo vsebine, naravnane predvsem k izobraževanju, okoljevarstvu, h kulturi in k zdravstvu.

Letni proračun za sponzorstva je del letnega proračuna trženjskega komuniciranja Zavarovalnice Triglav, d.d. Pooblastila za dodeljevanje sredstev za vsa sponzorstva, odobrena v Centrali, ima Uprava Zavarovalnice Triglav, d.d. Za dodeljevanje sponzorskih sredstev v posamezni območni enoti je pristojen direktor območne enote, pri čemer upošteva Sklep o obsegu pooblastil, dogovorjene usmeritve in strategijo sponzorstev.

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.